< Back to recipesTikka Masala
Made by UmmyIngredients
- Rice
- Onion
- 3 pcs Garlic
- 250 ml Coconut Milk
- GingerPowder
- 0.3333333333333333 tsp Chili
- 1 tsp Cumin
- 1 tsp Turmeric
- 0.5 tsp Garam Masala
- LemonJuice
- Chicken Pieces
- TomatoPaste
- 0.6666666666666666 pcs Tomato
- Yogurt
Instructions
- 1. Marineer de kipstukjes door alle kruiden behalve de gember te mengen en dit een tijdje te laten staan (1 uur voor deze versie, denk langer?).
- 2. Snij de tomaat, ui en pers de knoflook.
- 3. Kook de rijst.
- 4. Voeg de ui toe aan de platte pan, bak deze voor een paar minuten.
- 5. Voeg de knoflook toe en bak deze nog 1 minuut mee.
- 6. Voeg de tomaatjes en gemarineerde kipstukjes toe en bak zij voor 5 - 10 minuten.
- 7. Voeg nu de kokosmelk, tomatenpuree en citroensap toe en laat dit nog even pruttelen.
- 8. Serveer met de rijst en de yoghurt apart.