< Back to recipes

Tikka Masala

Made by Ummy

Ingredients

  • Rice
  • Onion
  • 3 pcs Garlic
  • 250 ml Coconut Milk
  • GingerPowder
  • 0.3333333333333333 tsp Chili
  • 1 tsp Cumin
  • 1 tsp Turmeric
  • 0.5 tsp Garam Masala
  • LemonJuice
  • Chicken Pieces
  • TomatoPaste
  • 0.6666666666666666 pcs Tomato
  • Yogurt

Instructions

  1. 1. Marineer de kipstukjes door alle kruiden behalve de gember te mengen en dit een tijdje te laten staan (1 uur voor deze versie, denk langer?).
  2. 2. Snij de tomaat, ui en pers de knoflook.
  3. 3. Kook de rijst.
  4. 4. Voeg de ui toe aan de platte pan, bak deze voor een paar minuten.
  5. 5. Voeg de knoflook toe en bak deze nog 1 minuut mee.
  6. 6. Voeg de tomaatjes en gemarineerde kipstukjes toe en bak zij voor 5 - 10 minuten.
  7. 7. Voeg nu de kokosmelk, tomatenpuree en citroensap toe en laat dit nog even pruttelen.
  8. 8. Serveer met de rijst en de yoghurt apart.