< Back to recipesRomige risotto met broccoli
Made by UmmyIngredients
- 3 pcs Bouillon Block
- 375 g Broccoli
- 1 pcs Onion
- 300 g RisottoRice
- Kappertjes
- ShakeCheese
- OliveOil
- FreshParsley
Instructions
- 1. Zet (1.5 liter) water op met de bouillonblokjes.
- 2. Snijd ondertussen de broccoli, ui en peterselie.
- 3. Bak de ui in wat olijfolie (10 minuten?) en voeg daarna de rijst toe. Bak de rijst 2 minuten mee.
- 4. Voeg een soeplepel bouillon toe en wacht tot het geabsorbeerd is voordat je de volgende lepel toevoegt. Na 16 tot 18 minuten is de rijst klaar, voeg halverwege de kleingesneden broccoli toe. Voeg als de rijst bijna gaar is de kappertjes toe.
- 5. Verkruimel het grootste deel van de kaas boven de risotto en voeg nog een extra lepel bouillon toe.
- 6. Zet het vuur uit en laat het 2 minuten rusten.
- 7. Voeg hierna de rest van de kaas toe met de gesneden peterselie.