< Back to recipes

Risotto met paddenstoelen en kruidenkaas

Made by Ummy & Wolf

Ingredients

  • 2 pcs Sjalot
  • 2 pcs Garlic
  • 8 Leaves Basil
  • 8 pcs SpringOnion
  • 375 g RisottoRice
  • 40 g PumpkinSeeds
  • 700 g Mushroom
  • 125 g FetaCheese

Instructions

  1. 1. Zet een pan met 1.5 liter water op met bouillonblokjes.
  2. 2. Verhit de helft van de roomboter in een pan met de sjalot en knoflook voor 2 minuten. Voeg dan de risottorijst toe
  3. 3. Voeg steeds een beetje water toe aan de pan en blijf roeren tot de rijst gaar is. Dit duurt ongeveer 20 minuten.
  4. 4. Doe ondertussen de koekenpan op hoog vuur en rooster de pompoenpitten (zonder olie). Haal zij uit de pan en bewaar
  5. 5. Verhit de overige roomboter in dezelfde pan en bak de paddensoelen en bosui 5-6 minuten.
  6. 6. Voeg de risotto toe aan de pan en roer goed door. Voeg de feta en basilicum toe en roer nogmaals goed door. Serveer met de pompoenpitten.