Risotto met paddenstoelen en kruidenkaas
Made by Ummy & WolfIngredients
- 2 pcs Sjalot
- 2 pcs Garlic
- 8 Leaves Basil
- 8 pcs SpringOnion
- 375 g RisottoRice
- 40 g PumpkinSeeds
- 700 g Mushroom
- 125 g FetaCheese
Instructions
- 1. Zet een pan met 1.5 liter water op met bouillonblokjes.
- 2. Verhit de helft van de roomboter in een pan met de sjalot en knoflook voor 2 minuten. Voeg dan de risottorijst toe
- 3. Voeg steeds een beetje water toe aan de pan en blijf roeren tot de rijst gaar is. Dit duurt ongeveer 20 minuten.
- 4. Doe ondertussen de koekenpan op hoog vuur en rooster de pompoenpitten (zonder olie). Haal zij uit de pan en bewaar
- 5. Verhit de overige roomboter in dezelfde pan en bak de paddensoelen en bosui 5-6 minuten.
- 6. Voeg de risotto toe aan de pan en roer goed door. Voeg de feta en basilicum toe en roer nogmaals goed door. Serveer met de pompoenpitten.