< Back to recipes

Risotto met prei en champignons

Made by Wolf

Ingredients

  • Water
  • 2 pcs Bouillon Block
  • 1 pcs Leek
  • ChestNutMushroom
  • 250 g Tofu
  • ShakeCheese
  • OliveOil
  • Pepper
  • 1 pcs Lemon
  • RisottoRice

Instructions

  1. 1. Doe het water met de bouillonblokjes in een steelpan en breng aan de kook.
  2. 2. Snij ondertussen de prei, champignons en tofu en bak deze in een koekenpan.
  3. 3. Neem een grote kookpan en verhit een beetje olijfolie hierin. Doe de risottorijst erbij en roer ze om totdat ze glazig zijn. Voeg nu een gedeelte van de bouillon toe. Blijf roeren en bouillon toevoegen voor 10 minuten.
  4. 4. Doe nu alle bouillon erbij en doe af en toe roeren zodat ze niet aan de bodem plakken. Doe dit voor 10 minuten.
  5. 5. Als het meeste bouillon is opgenomen, doe dan de nepkaas erbij en goed doorroeren.
  6. 6. Doe de groentes erbij, roer goed door. Doe de peper erbij naar smaak en knijp de citroen erover uit. Laat nog even vijf minuten garen met vuur uit en deksel erop.