< Back to recipes

Pasta met champignons, zalm en spinazie

Made by Ummy

Ingredients

  • 1 pcs Pasta
  • 200 g Spinach
  • 1 pcs Mushroom
  • 1 pcs SalmonFilet
  • 200 ml Oat Milk
  • 400 ml Cooking Cream
  • 1 pcs ShakeCheese
  • 1 pcs Onion
  • 2 pcs Garlic

Instructions

  1. 1. Snij de zalmen en champignons.
  2. 2. Snij de zalmen in stukjes en stop ze in de platte pan samen met een beetje olie. Laat deze ~10 minuutjes bakken.
  3. 3. Snij ondertussen de ui en de knoflook. Als de zalmen er 5 minuten in zitten, stop je de ui samen met de champignons in de hapjespan en na een paar minuutjes de knoflook erbij.
  4. 4. Gooi de pasta in een pan.
  5. 5. Als de zalmen klaar zijn, gooi de zalmen in de hapjespan en voeg ook de room, melk en kaas toe.
  6. 6. Snij de spinazie en voeg beetje bij beetje de spinazie toe. Als de spinazie volledig is toegevoegd, laat het nog even sudderen.

Time

30 minutes