Pasta met champignons, zalm en spinazie
Made by UmmyIngredients
- 1 pcs Pasta
- 200 g Spinach
- 1 pcs Mushroom
- 1 pcs SalmonFilet
- 200 ml Oat Milk
- 400 ml Cooking Cream
- 1 pcs ShakeCheese
- 1 pcs Onion
- 2 pcs Garlic
Instructions
- 1. Snij de zalmen en champignons.
- 2. Snij de zalmen in stukjes en stop ze in de platte pan samen met een beetje olie. Laat deze ~10 minuutjes bakken.
- 3. Snij ondertussen de ui en de knoflook. Als de zalmen er 5 minuten in zitten, stop je de ui samen met de champignons in de hapjespan en na een paar minuutjes de knoflook erbij.
- 4. Gooi de pasta in een pan.
- 5. Als de zalmen klaar zijn, gooi de zalmen in de hapjespan en voeg ook de room, melk en kaas toe.
- 6. Snij de spinazie en voeg beetje bij beetje de spinazie toe. Als de spinazie volledig is toegevoegd, laat het nog even sudderen.
Time
30 minutes